EDDIS PLACE

EDDIS PLACE Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 80 beoordelingen
20 aug 2019 om 23:53 Snelle bezorging en vriendelijke bezorger. Natuurlijk ook weer lekker gegeten
19 aug 2019 om 10:22 Gister voor het eerst besteld, smaakte erg goed en de prijs is ook netjes voor wat je krijgt
16 aug 2019 om 12:30 Netjes gebeld dat een gerecht op was en of ik iets anders wilde. Geschatte bezorgtijd was 50 minuten, maar een supervriendelijke bezorger stond binnen 15 minuten voor mijn deur, omdat ik bijna om de hoek woon. En het eten is gewoon heel lekker!
16 aug 2019 om 11:11 vaste klant ,dat zegt alles top.
9 aug 2019 om 19:46 Heerlijk eten en super snelle bezorging!
8 aug 2019 om 10:54 Het eten was niet bijzonder. Ook zat er een haar in mijn eten, wat niet bijzonder eten dan ronduit slecht maakt. Wel werd het eten heel snel bezorgd.
7 aug 2019 om 15:45 Aanrader! Hele sympathieke toko met vriendelijk personeel en klantgericht. Onze rijsttafel was super lekker, mijn vriend, die Indisch is en ook echt wel weet wat lekker Indisch eten is, vond het ook top!
7 aug 2019 om 8:47 goed eten ,echt een aanrader ,top.
5 aug 2019 om 15:20 De bezorger was heel vriendelijk en het eten was er snel! De saoto was niet lekker, de bami heel vet en smaakte te veel naar gember. Tempeh en boontjes waren lekker
5 aug 2019 om 9:55 Heel aardige bezorger. Daarnaast erg lekker gegeten, alles goed warm en ruime porties. Dit gaan we vaker doen!
5 aug 2019 om 8:46 Heerlijk!!!!
4 aug 2019 om 0:39 Nieuwe ervaring. Anders dan ik had gedacht. Best lekker eigenlijk, bijvoorbeeld jullie rendang, met meer nadruk op steranijs en minder op jeruk purut en santan, en de gado gado met weinig of zonder kencur. Pittige sambal met een gurih smaak!